Läs Viljas böcker digitalt

Viljas digitala bokhylla

Viljas digitala bokhylla är en digital lösning som tränar språket. Med hjälp av lättläst skönlitteratur, biografier och faktaböcker övas läs- och skrivförmågan.

Viljas digitala bokhylla gör det möjligt att läsa hela Viljas utgivning digitalt och samtidigt lyssna på boken. Genom att få tillgång till text, ljud och illustrationer blir det lättare att ta till sig språket, uttalet och innehållet. I den digitala tjänsten ingår också Viljas arbetsmaterial, som gör det smidigt att arbeta med böckerna i undervisningen.

Alltid tillgänglig
Viljas digitala bokhylla är ett samarbete med ILT Inläsningstjänst. Tjänsten finns tillgänglig dygnet runt, var som helst och kan användas direkt via webben eller via ILTs app. Böckerna är kategoriserade efter de olika nivåerna på SFI, SVA/Språkintro, SVA/Komvux, Gymnasiet och Lärvux.

Pris för abonnemang
Skolor eller kommuner kan abonnera på Viljas digitala bokhylla. Det ger alla elever fri tillgång till hela Viljas bibliotek. Priset för abonnemang är 15 kr per användare och månad, alltså 180 kr per användare och år. Lägsta antal användarlicenser som en skola, kommun eller privat aktör kan teckna beror på storleken. Kontakta oss så berättar vi gärna mer!

Varmt välkommen att kontakta oss via formuläret till höger. Du kan också vår partner Inläsningstjänst på telefon 08-556 115 50 för mer information om Viljas digitala bokhylla.

För mer information om Viljas digitala bokhylla är du varmt välkommen att kontakta oss med formuläret nedan!