Lättlästa klassiker på skolspråk

Vi samarbetar med Eli publishing som är marknadsledande på språkinlärning. I mer än 40 år har Eli erbjudit kurser, ordböcker och lättlästa böcker på moderna språk. Böckerna finns på olika nivåer enligt det gemensamma europeiska ramverket för språk.

Många är tidlösa klassiker som eleverna troligen redan känner till från film och teater. De är bearbetade av språkliga experter för att passa en specifik nivå utan att originalförfattarens stil går förlorad. Illustratörerna är valda med omsorg för att passa varje specifikt verk. Böckerna finns på engelska, franska, spanska och tyska.

Böckerna från Eli levereras med en video-multi-cd-rom eller audio-cd. På audio-cd:n finns berättelsen inläst. Ljudfilen finns också att ladda ner på vår hemsida. På bokens video-multi-cd-rom finns förutom inläsningen också animationer, en karaoke-funktion, interaktiva spel och övningar. Video-multi-cd:romen kan användas på traditionella cd-spelare för att lyssna på inläsningen och på Mac och PC för tillgång till extramaterialet.

Extramaterial

Det finns ytterligare ytterligare material till alla Elis böcker för läraren och eleven att ladda ner. Här hittar du också de rätta svaren på uppgifterna i boken och kan ladda ner ljudfilen.

Du hittar alla arbetsmaterial till alla våra böcker här.

Här ser du alla våra böcker på skolspråk.