Mobile Menu

Uppföljaren till På insidan

Joel Berglund

Joel Berglund debuterade hösten 2016 på Vilja förlag med sin lättlästa roman På Insidan. För Joel är läsning den viktigaste demokratihandlingen. ”I ett demokratiskt samhälle måste alla få möjlighet att läsa. Därför behövs också texter för alla”, säger författaren som nu är aktuell med uppföljaren, På Utsidan.

Läs mer om Joel här 

Ny katalog – ute nu!

Viljas höstmagasin är fyllt med lättlästa nyheter. Får du inte vår katalog? Då kan du beställa den genom att mejla till info@viljaforlag.se, eller genom vår nyhetsanmälan.

Du kan också läsa den digitalt här.

Det nya landet

Vad innebär det att vara en del av ett land? Det nya landet – berättelser om Sverige är en bok för alla som bor i Sverige, unga som gamla.

Läs mer om boken här »

Lättläst på flera språk

Missa inte vår utgivning med böcker på andra språk än svenska. Vi har dels lättläst litteratur på engelska för barn, unga och vuxna, dels böcker på de vanligaste skolspråken – tyska, spanska och franska. Vi översätter också våra befintliga böcker till arabiska, somaliska, tigrinska, dari och pashto.

Är du intresserad av vår flerspråksutgivning?  Mejla din adress till info@viljaforlag.se så skickar vi katalogen eller läs den digitalt här.

Visa alla nyheter här

Nyhet! Böcker för
Lärvux, LSS och särskolan

Är du intresserad av böcker som vänder sig till unga vuxna och vuxna i behov av särskilt stöd? Beställ magasinet genom att mejla till info@viljaforlag.se.

Du kan också läsa den digitalt här.

Arbetsmaterial till alla böcker

Till alla Vilja förlags svenska böcker finns ett arbetsmaterial som kompletterar boken. Ladda ner materialet kostnadsfritt på Viljas hemsida.

Gå till  arbetsmaterialet »