Mobile Menu

Möt Viljas författare

Martin Palmqvist

Martin Palmqvists är Viljas främsta feel good författare. Hans underhållande böcker utspelas ofta i småstäder och handlar om vardagliga saker. Samtidigt är det stora ämnen som berör oss alla, så som fotboll som lyckat integrationsverktyg i boken Sista matchen?.

Läs mer om Martin här 

Vårmagasinet – ute nu!

Viljas vårmagasin är fyllt med lättlästa nyheter. Får du inte vår katalog? Då kan du beställa den genom att mejla till info@viljaforlag.se, eller genom vår nyhetsanmälan.

Du kan också läsa den digitalt här.

Viljas digitala bokhylla

Har du elever som kämpar med svenska språket? Då är Viljas digitala bokhylla lösningen. Med några enkla klick når du hela Viljas sortiment i digitalt format.

Läs mer om tjänsten här »

Lättläst på engelska för alla

Att läsförståelse är viktigt vet ju alla. Men det gäller ju inte bara den svenska läsförståelsen. Idag är det också viktigt att läsa bra, och givetvis kunna reflektera kring det man läser, på engelska. Därför kommer Nypon och Vilja med en gemensam utgivning av lättläst litteratur på engelska.

Är du intresserad av vår engelska katalog? Mejla din adress till info@viljaforlag.se eller läs katalogen digitalt här.

Visa lättlästa böcker på engelska

Nyhet! Lärvux-magasinet

Är du intresserad av böcker som vänder sig till unga vuxna och vuxna i behov av särskilt stöd? Nu har vi samlat alla böckerna i ett nytt magasin. Beställ genom att mejla till info@viljaforlag.se.

Du kan också läsa den digitalt här.

Arbetsmaterial till alla böcker

Till alla Vilja förlags svenska böcker finns ett arbetsmaterial som kompletterar boken. Ladda ner materialet kostnadsfritt på Viljas hemsida.

Gå till  arbetsmaterialet »