Missa inte höstens katalog!

Nu är höstens katalog från Vilja här och den är fylld med ny lättläst skönlitteratur för unga vuxna och vuxna, intressanta reportage och författarporträtt.

Bland höstens nyheter ryms välbekanta författare som Johanna Nilsson och Martin Palmqvist, aktuella med nya böcker, och debutanter som Susanne Boll. Susanne Boll skriver lättläst om hemlöshet och psykisk ohälsa i sin bok Hemlösa hjärtan.

Den oerhört populära Snabba Cash av Jens Lapidus, Arkan Asaads kritikerrosade Blod rödare än rött och Theodor Kallifatides Det sista ljuset kommer nu som lättläst och i Moa Eriksson Sandbergs trilogi om Azra, Linn och Nico är del två, Linns bok, här. 

För dig som vill jobba med lättläst skönlitteratur i undervisningen eller genom boksamtal kan vi tipsa om VILJA GUIDE som är en samling inspirerande guider. De tar fasta på hur du kan arbeta med läsförståelse och språkutveckling med utgångspunkt i lättläst litteratur och ger konkreta lektionstips till dig som jobbar med lättläst i skolan eller på biblioteket.

Om du inte automatiskt får hem katalogen i brevlådan kan du beställa den genom att mejla till [email protected].