Vårens katalog – ute nu!

Vårens katalog från Vilja är här – fylld med ny lättläst skönlitteratur för unga vuxna och vuxna, intressanta reportage och författarporträtt.

Bland vårnyheterna ryms välbekanta författare, exempelvis Ann Gomér och Mårten Melin, aktuella med nya böcker, och debutanter som Moa Eriksson Sandberg. Eriksson Sandbergs Azras bok är den första delen i en trilogi om äldre tonårstjejers liv. Azra, Linn och Nico står i centrum i var sin bok om ung kärlek, girl power och stark vänskap.

Du kan också läsa om Georgios Karpathakis Underbara ADHD – en bearbetad lättläst version av författarens bästsäljare som bland annat berättar hur diagnosen kan vara en tillgång.

I sökandet efter sina rötter gräver Jason ”Timbuktu” Diakité i en familjehistoria från slaveriets USA till folkhemmets Sverige. En droppe midnatt är en gripande berättelse om härkomst, identitet, motstånd, rasism och längtan efter tillhörighet.

Utgivningsserien VILJA JOBBA bjuder också på nyheter. Språkträning med sikte på arbetsmarknaden genom böcker som Rätt man på rätt plats av Johanna Limme, i vilken läsaren får en inblick i arbetet på en bilverkstad.

Om du inte automatiskt får hem katalogen i brevlådan kan du beställa den genom att mejla till [email protected].

Du kan också läsa katalogen digitalt här.