Lättlästfrukost med Georgios Karpathakis

Vad kan man tänka på om man har elever med ADHD och hur ökar man deras läslust?

Den 15 februari bjuder vi in till frukost tillsammans med Georgios Karpathakis, författare till boken Underbara ADHD – Den svåra superkraften. Denna lättlästa version av boken bygger på Georgios egna erfarenheter av diagnosen, men innehåller även fakta från den senaste forskningen och handfasta tips om hur man kan få vardagen att gå ihop.

Under frukosten samtalar Georgios med Camilla Rehn från Teskedsorden om vad man kan tänka på om man har elever med adhd, och hur man kan öka deras läslust. Vi pratar också om hur lättlästa böcker kan bidra och tipsar om fler böcker som kan vara relevanta för de som kämpar med sin läsning.

Vi möts på Norstedtshuset, Tryckerigatan 4. Vi bjuder på frukost och inspirerande samtal med möjlighet att ställa egna frågor.

Lättlästfrukosten är helt kostnadsfri och du anmäler dig via denna länk.

Vi önskar din anmälan senast den 7 februari. Glöm inte att meddela specialkost.

Programmet pågår 8.00-9.00. Frukost serveras från 7.30.Varmt välkomna!