Beställ vår katalog!

Vilja Vår 2017 OmslagNu har vårens katalog från Vilja kommit, fylld med lättlästa nyheter och spännande reportage.

Förutom att bläddra bland ett trettiotal vårnyheter får du möta författaren Mian Lodalen, som för första gången skrivit en bok på lättläst svenska. Den handlar om två tjejer som träffas på Tinder och blir kära. Du kan också läsa om Sebbe Stax, tidigare medlem i hiphop-gruppen Kartellen , som nu ger ut sin självbiografi på lättläst. Det finns också ett reportage om hur språkintroläraren Thomas Arvidsson arbetar med normkritik, om den viktiga debattboken om feminism Jakten på jämställdhet och mycket annat.

Om du inte automatiskt får hem katalogen i brevlådan kan du beställa den genom att mejla till [email protected].

Du kan också läsa den digitalt här.

 

Är du intresserad av böcker som vänder sig till personer som läser på Lärvux, gymnasiesärskolan eller som omfattas av LSS? Mejla [email protected] för ditt kostnadsfria exemplar eller läs den digitalt här.